Meniu
Coș de Cumparaturi

Masini de Cusut Liniar

Marcă: JACK Model: A4
Masina de Cusut Liniar Complet Automata Jack A4Masina dispune de motor electronic direct- drive, incorporat in capul masinii. Acest fapt ajuta la reducerea semnificativa a vibratiilor si a zgmotului, si nu in ultimul rand al consumului de energie electrica. Taierea atei, ridicarea piciorusului,..
2.550,00 RON
Marcă: SEWTECH Model: 9897-D4
Masina de cusut industriala Automata Sewtech ST-9897-D4. Masina dispune de urmatoarele caracteristici: cusatura rigida, ungere automata, baie de ulei, pozitionarea automata a acului, intarire automata, reglare turatie motor, pentru materiale subtiri- medii, motor direct- drive (incorporat in capul m..
2.320,00 RON 2.580,00 RON
Marcă: JACK Model: F4
Masina pentru cusut liniar Jack F4 foarte fiabila, silentioasa si economica! Designul modern si liniile fine fac ca aceasta masina sa fie una deosebita! Masina dispune de un sistem de ungere automat din baia de ulei, cusatura rigida, dispozitiv de pozitionare automata a acului, panou electronic..
1.650,00 RON 1.900,00 RON
Marcă: JACK Model: 6380-BC-Q
Masina pentru cusut piele Jack 6380-BC-Q. Puterea motorului, viteza de coasere, graiferul marit si transportul diferential (transport + piciorus), fac ca aceasta masina sa nu intampine probleme in coaserea materialelor groase. Masina dispune de dispozitiv automat pentru pozitionare a acului, lampita..
2.720,00 RON 3.000,00 RON
Marcă: JACK Model: H5-CZ-4
Masina pentru cusut piele si materiale groase cu un ac, cusatura rigida, ungere automata, dublu transport (transportor si piciorus), baie de ulei, taierea firului, pozitionarea automata a acului, diverse setari de coasere, lampa cu leduri, ridicare automata de piciorus, pentru materiale groase, grei..
3.950,00 RON
Marcă: SEWTECH Model: ST-0303D
   Masina de cusut piele Sewtech ST-0303d. Masina dispune de urmatoarele caracteristici: cusatura rigida, ungere automata, baie de ulei, pozitionarea automata a acului, reglare turatie motor, dublu transport (transportor + piciorus), graifer marit, pentru materiale medii- groase, moto..
2.540,00 RON
Marcă: JACK Model: A2
   Masina de cusut industriala Jack A2. Masina dispune de urmatoarele caracteristici: cusatura rigida, ungere automata, baie de ulei, pozitionarea automata a acului, reglare turatie motor, pentru materiale subtiri- medii, motor direct-drive (incorporat in capul masinii, acesta reducan..
2.120,00 RON
Marcă: SEWTECH Model: 9002D
Masina de cusut in uz industrial, ecomica si fiabila, cu un aspect modern si cu un nivel de zgomot si vibratii foarte reduse. Acest tip de masina este conceput pentru a coase materiale subtiri si medii, avand o cusatura foarte rigida. Ungerea se face in mod automat direct din baia de ulei. Serv..
1.550,00 RON 1.765,00 RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de Confidențialitate.