Meniu
Coș de Cumparaturi

Spray-uri

Spray-uri

Model: TAKTER 650
Spray adeziv permanent sau temporar.Datorita gradului sau inalt de lipire, se recomanda in operatiile de serigrafie dar nu numai.Acest spray se poate folosi si pentru lipirea plafonului auto.Inainte de utilizare se agita si se aplica intr-un strat subtire si uniform.Nu lasa urme sau pete pe material..
34,50 RON 45,00 RON
Model: PULITEX
Sprayu-ul degresant Pulitex -400mll se utilizeaza pentru curatarea si degresarea utilajelor atat celor textile cat si celor de o alta natura.Ajuta la indepartarea depozitelor de praf si mizerie, deblocheaza mecanismele oxidate, care duce la imbunatatirea functionari lor.Curata petele de spray a..
32,00 RON
Model: -
Spray siliconic -500mll lubrifiant si antistatic.Este indicat pentru umezirea elementelor care vin in contact cu materiale autoadezive. Are proprietati antistatice, lubrifiante si impermeabile. Ajuta la alunecarea materialelor din piele, hartie, textile etc. Nu pateaza si nu contine solventi. Inaint..
33,00 RON
Model: PULIMAX
Spray-ul pentru curatat pete Pulimax este un spray care poate fi utilizat pe orice tip de material pentru scoaterea cu usurinta a petelor de ulei, grasime si orice fel de pata in general.Se aplica direct pe locul murdar, se lasa cateva minute pentru actionare,..
32,50 RON 37,50 RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de Confidențialitate.