?>
Meniu
Coș de Cumparaturi

Spray-uri

Degresante, Scos Pete

Model: TAKTER 650
Spray adeziv permanent sau temporar Takter 650.Datorita gradului sau inalt de lipire, se recomanda in operatiile de serigrafie dar nu numai.Acest spray se poate folosi si pentru lipirea plafonului auto.Inainte de utilizare se agita si se aplica intr-un strat subtire si uniform.Nu lasa urme sau pete ..
52,50Lei 68,00Lei
Fără TVA:52,50Lei
Model: -
Sprayul degresant  se utilizeaza pentru curatarea si degresarea utilajelor atat celor textile cat si celor de o alta natura.Ajuta la indepartarea depozitelor de praf si mizerie, deblocheaza mecanismele oxidate, care duce la imbunatatirea functionari lor.Curata petele de spray adeziv, a urm..
46,00Lei 68,00Lei
Fără TVA:46,00Lei
Model: -
Spray Siliconic Eextra Lubrifiant si Antistatic.Este indicat pentru umezirea elementelor care vin in contact cu materiale autoadezive. Are proprietati antistatice, lubrifiante si impermeabile. Ajuta la alunecarea materialelor din piele, hartie, textile etc. Nu pateaza si nu contine solventi. Inainte..
45,00Lei
Fără TVA:45,00Lei
Model: -
Sprayul profesional pentru curatat pete este un spray care poate fi utilizat pe orice tip de material pentru scoaterea cu usurinta a petelor de ulei, grasime si orice fel de pata in general.Se aplica direct pe locul murdar, se lasa cateva minute pentru actionare, i..
36,50Lei 62,00Lei
Fără TVA:36,50Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de Confidențialitate.