?> ?>
Meniu
Coș de Cumparaturi

Termenii și Condițiile

.1. Garantiile produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.masini-cusut.ro beneficiaza de garantie comerciala, perioada care difera in functie de produs. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie comerciala emis de Texrom Inc, cu exceptia celor care nu fac obiectul acordarii de garantie comerciala (consumabile).

Termenul de garantie legala curge in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

2. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continultui site-ului va fi considerat o tentativa de frauda a site-ului www.masini-cusut.ro si va pune in miscare cercetarea penala imotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt. 

3. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Texrom Inc Srl va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

4. Date personale

Informatiile utilizatorilor site-ului www.masini-cusut.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu Texrom Inc sau cu partenerii acestuia. 

Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne prin e-mail / telefon, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

5. Disponibilitatea si pretul produselor

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.masini-cusut.ro sunt disponibile in limita stocului, iar preturile pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

Termenele de livrare variaza de obicei intre 24 ore si 7 zile lucratoare, in functie de locatia produselor si de adresa dvs.. Rareori, perioada de livrare poate depasi 7 zile, cu exceptia cazurilor de forta majora*.

*Prin forta majora se intelege desfasurarea unor fenomene meteorologice speciale care fac imposibila aprovizionarea/livrarea produselor.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Data incheierii contractului de vanzare la distanta intre www.masini-cusut.ro si client este considerata data emiterii documentului fiscal (bon/factura) de catre Texrom Inc.

6. Returnarea produselor

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii: - click pentru detalii.

7. Retur in 14 de zile

Serviciul Retur in 14 de zile poate fi consultat aici.

8. Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE)

Informatii detaliate despre noile reglementari privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE)  

In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat la cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

Texrom Inc

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de Confidențialitate.